Opleiding

Op deze pagina geven wij u een selectie van een aantal opleidingen die voor u als beginnend participatiecommissaris onmisbaar zijn. Deze opleidingen worden aangeboden door onze partners Nationaal Register en ScaleUpNation. Voor het totale aanbod aan opleidingen verwijzen wij u graag door naar hun websites.

Opleidingenoverzicht

High Level Toezicht

High Level Toezicht ondersteunt de ervaren commissaris in zijn of haar ontwikkeling: de ervaren commissaris krijgt namelijk meer oog voor de complexiteit van de organisatie, de dynamics in de top en de effectiviteit van de raad. Je komt op een punt dat je in de raad een onderscheidende bijdrage levert. Bovendien zijn de eisen aan het commissariaat verzwaard. Hierdoor verandert de kennisbehoefte.

Masterclass ICT, digitalisering & innovatie in de boardroom

De Digitale Transformatie wordt een steeds belangrijker onderwerp aan de bestuurstafel. Afhankelijk van het type organisatie en de sector waarin men werkt, is het een kwestie van overleven, beter inspelen op klantwensen met nieuwe diensten, effectiever worden in de bedrijfsvoering dan wel actief volgen en op het juiste moment instappen. De vraag is hoe je als commissaris/toezichthouder met dit omvangrijke thema omgaat.